Ondernemers blog
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten voetbaldoelen

Voetballen zonder doelen: dat kan natuurlijk niet. Zonder dit essentiële element van de grootste sport ter wereld kun je natuurlijk onmogelijk dat ene doelpunt van je dromen maken. De doelen van SKOR staan niet alleen bij jouw amateurvereniging, maar vind je ook terug in de stadions van Ajax, Feyenoord en PSV. Op de officiële website van SKOR ga je hoe dan ook een geschikt doel vinden die bij jouw amateurclub past. In deze blog nemen we jou graag bij de hand, zodat je straks het meest geschikte doel voor jouw ‘doel’ kunt kopen!

 

Voetbaldoel van SKOR

Een van de belangrijkste pluspunten bij het aanschaffen van een goal bij SKOR, is het gegeven dat zij hun doelen produceren in hun eigen fabriek. Dit zal de levertijd van een voetbaldoel aanzienlijk verkorten en tevens kun je rekenen op een goal van goeie kwaliteit. Om je inzicht te verschaffen in de verschillende goals, hebben we ze hier kort voor je op een rijtje gezet: 

 

  • Vaste doelen. Deze vaste doelen bestaan uit kooi voetbaldoelen en p-voetbaldoelen. Daarnaast vind je op de website ook verplaatsbare voetbaldoelen, deze zijn ideaal voor op bijvoorbeeld voetbalvelden voor de jeugd. 

  • Verplaatsbare doelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het innovatieve kruiwagenmodel. Bij dit model zit er aan één kant een draagbeugel en aan de andere kant transportwielen, wat ervoor zorgt dat de doelen super snel en eenvoudig te verplaatsen zijn. 

 

De fabrikanten van SKOR zorgen er tevens voor dat je doelen worden bezorgd met de correcte netbevestiging, netborging en passende grondpotten en spanpalen. Dit zorgt ervoor dat de goal direct op de juiste wijze geplaatst kan worden en je zo snel aan de slag kunt op de velden. 

 

Overig aanbod

Heb je al een bepaald voetbaldoel in gedachten? Het voetbalnet is net zoveel van waarde als de doelpalen en overige attributen die ervoor zorgen dat er een volledig doel staat. Behalve doelen vind je ook klassieke doelnetten in de webshop van SKOR. Daarnaast tref je ook nog andere producten die je niet los kunt zien van voetbal. Denk bijvoorbeeld aal dugouts, voetballen, teamkleding of trainingsmaterialen!

Meer informatie?

Heb jij in een eerder stadium al een bezoekje gebracht aan de website van SKOR? Dan is het je vast niet ontgaan dat ze een hoop te bieden hebben! Heb je nog verdere vragen of wil je advies op maat ontvangen? Schroom dan niet om de klantenservice van SKOR te contacteren en binnen een mum van tijd krijg je iemand aan de lijn! Zij helpen je graag bij het maken van een keuze!

 

https://skor.nl/