Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

De boktor in Maarssen legt larven

Wanneer je te maken hebt met de boktor in Maarssen dan heb je een heel gemene soort van ongedierte te pakken het is een beestje dat zich netstelt in een soort hout en dat is net even wat anders dan een houtworm waar je dan mee te maken hebt. Niet de boktor in Maarssen zelf zorgt voor de schade die aan het hout wordt aangebracht, maar dat doen de larven die de boktor in Maarssen daarin legt. De larven zorgen ervoor dat zij worden gevuld met het hout van de plek waar zij in zitten genesteld en doordat zij gevuld zijn kunnen zij veel schade aanrichten. Ze maken complete gangen in het out, waardoor dit helemaal stuk gemaakt wordt, Dit kan op de lange termijn voor veel schade en kosten zorgen. Dus wanneer je merkt dat je te maken hebt met de boktor in Maarssen, trek dan snel aan de bel en bel de ongediertebestrijding op. 

Je kan dit niet zelf bestrijden

Je kunt niet zelf van de larven van de boktor in Maarssen afkomen. Daar heb je echt een speciale bestrijding voornodig. De beesten zijn niet zo gemakkelijk weg te halen en daarom moet je gebruik maken van de middelen die daarvoor zijn bedoeld. Dat zijn chemische producten die de boktor en daarmee de larven ook uitroeien. Je kunt de boktor in Maarssen herkennen aan de houten resten die zich op de grond netelen, omdat de gangen daarin zijn gemaakt. Wanneer je hier achter komt bel je direct met de bestrijdingsdienst.

Hoe gaat het in zijn werk?

De dienst zal bij je langs komen. Een expert op het gebied van de bestrijding van de boktor in Maarssen zal je advies geven en vertellen hoe het behandelplan gaat plaatsvinden. Eer wordt gekeken naar de hoeveelheid van de boktor in Maarssen en hoeveel schade er al is aangericht. Aan de hand daarvan kan er bepaald worden wat er moet gebeuren om de beesten zo snel mogelijk uit te roeien en welke kosten hier dan aan verbonden zijn.Gerelateerde artikelen

Een grofvuil container

Het verhogen van de winstgevendheid

Stimuleer het scheiden van bedrijfsafval met deze tips