Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Het muizengif werkt heel effectief

Om een muizenplaag te verjagen heb je muizengif nodig dat echt effectief werkt om deze ook echt goed uit te kunnen roeien helaas zijn de muien vaak erg slim en hebben al snel door wanneer er muizengif is geplaatst en zullen dit dan vermijden, waardoor je deze beesten alsnog niet kunt vangen. Maar wanneer je dit op een juiste manier doet, dan heb je kans dat het je wel lukt om ze te vangen en de plaag voor eens en voor altijd uit te roeien. Je hebt verschillende middelen van muizengif dat je kunt gebruiken voor dit doeleinde, maar welke je precies nodig hebt in jouw situatie is dan de vraag. Je kunt op de website goed zien voor wat voor soort ruimtes en situaties de verschillende soorten van de muizengif kunnen worden gebruikt. 

Advies vragen

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen wel soort muizengif jij het beste kunt aanschaffen, bel dan naar de winkel zodat je daar goed over geadviseerd kunt worden. Ook ie=s het belangrijk dat je genoeg van het muizengif gebruikt, omdat het anders niet effectief genoeg is. Van een enkel korreltje van het muizengif gaat de muis niet dood, maar wanneer hij er meerdere eet dan komt hij snel te overlijden en dat is uiteindelijk het doel dat je hebt met het neerleggen van het gif. 

Verspreiding voorkomen

Wanneer je zoveel mogelijk muizen weet weg te jagen of uit te roeien wordt de kans op verspreiding gelijk ook een stuik kleiner, omdat ze dan geen kans meer hebben om zich te gaan voortplanten en dat is natuurlijk het hele idee achter het neerleggen van de muizengif. Het muizengif plaats je in de daarvoor bestemde muizenvallen en dat zijn vaak bakken wat ook wel lokdozen worden genoemd. Hier wordt de muis dan naar toe gelokt en zal daar het muizengif nuttigen.