Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Flexibele en betaalbare kinderopvang in Waddinxveen

Bent u op zoek naar een flexibele maar ook betaalbare flexibele kinderopvang in Waddinxveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u voor ons opvang kiest, bent u niet gebonden aan vaste opvangdagen. Uw kind kan of op alle dagen van de week of om de ene week of slechts op enkele dagen van de week op de kinderopvang komen. U heeft ook de mogelijkheid om uw kind voor enkele uren op een dag naar de kinderopvang te sturen. Kortom, bij ons flexibele kinderopvang in Waddinxveen is bijna alles mogelijk op het gebied van de opvangdagen. Uw kind brengt u en haalt u op wanneer het u uitkomt.

Flexibele kinderopvang in Waddinxveen staat voor persoonlijk aandacht

De flexibele kinderopvang in Waddinxveen is ook ideaal voor ouders die vaker met andere werkroosters werken en pas na het ontvangen van hun werkrooster kunnen bepalen wanneer zij een kinderopvang nodig hebben. Ieder kind is anders en uniek. Doordat ons flexibele kinderopvang in Waddinxveen uitsluitend met kleine groepen werkt, krijgt ieder kind de zorg en de aandacht die het nodig heeft. Elk kind krijgt een goede begeleiding, omdat onze vriendelijke leidsters weten dat kinderen in deze periode van hun leven veel ontwikkelingen doormaken. We bieden ook activiteiten aan om verdere ontwikkelingen te stimuleren. Uiteraard vindt alles in hun eigen tempo en op hun eigen manier plaats.

Flexibele kinderopvang in Waddinxveen is een veilige omgeving voor uw kind

Gaat u beginnen met het werken of moet u het werk hervatten en heeft u een flexibele kinderopvang in Waddinxveen nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook contact met ons opnemen indien u meer informatie wilt over bijvoorbeeld hoe wij te werk gaan of wanneer u te weten wilt komen of deze kinderopvang bij uw kind past. Ons flexibele kinderopvang in Waddinxveen geeft u zekerheid dat uw oogappel bij ons ten allen tijde in een goede, veilige en vertrouwde omgeving is.