Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Hoe krijg je meer energie tijdens het trainen

 

Wanneer je het woord pre workout zou opzoeken in Google krijg je tig hits met allerlei aanbieders van dit goed. Het is nou eenmaal een populair en goed werkend supplement. Toch is het goed om te weten wat het precies is en hoe je hier het beste mee omgaat. Daarom zal ik je in dit artikel meenemen in de wereld van pre workout. 

Wat is een Pre Workout?

Een pre workout is een samenstelling van bepaalde ingrediënten in poedervorm. Deze samenstelling zou voor energie en focus moeten zorgen tijdens je training. Wanneer je bijvoorbeeld na een lange dag geen zin meer hebt om te trainen, kan een klein scoopie helpen om toch naar de sportschool te gaan. Een scoop of dosering staat gelijk aan het bijgevoegde maatschepje gevuld tot net iets onder de rand. 

Wat doet het?

Een pre workout kan je helpen jouw workout te maximaliseren. Door een scoop krijg je energie, focus, uithoudingsvermogen, kracht en nog meer. Hierdoor kan je bepaalde sets langer volhouden. Ook helpt een pre workout tegen de spierafbraak. Je wordt energieker en scherper. Je intensiteit en uithouding verhogen wat goed is voor je spiermassa. Ook bevat pre workout arganine wat goed is voor de bloedsomloop.

Wanneer neem je een scoop?

Je neemt een scoop ongeveer 10-15 minuten voor je training in. Je zal dan na een tijd merken dat je een stuk scherper en actiever begint te worden. De pre workout begint zijn werking te doen. Wanneer je zult gaan trainen merk je langzamerhand je energielevel stijgen. Ook kan je wat tintelingen ervaren over het lichaam. Dit komt door de Beta-Alanine in het product. Maak je dus geen zorgen omtrent een allergische reactie op een scoop pre workout. 

De Sterrenstof Pre workout

Doordat er zoveel aanbieders zijn van dit goed zal ik je er één aanraden. De Pre workout van Sterrenstof is naar mijn mening 1 van de betere op deze markt. Het is namelijk een kwalitatief erg goed product en ook zeker te betalen. Buiten dat is de smaak ook nog eens buitenaards lekker. Het is dus zeker de moeite waard deze eens te bekijken. Sterrenstof heeft hiernaast ook een breed aanbod aan supplementen. Deze zijn allemaal te vinden op de site van Sterrenstof.