Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Enschede: de directie denkt ook aan werk in het buitenland

Fijn schildersbedrijf Enschede. Het liefst een hekwerk waar flink stroom op staat. Zodat de neus van de wolven flink wat krijgt te verduren. Het is uiteraard de bedoeling dat de wolf een flinke hengst krijgt, een zware opdoffer. Zoveel stroom op het hekwerk zetten dat de boze wolf meteen dood neervalt is uit den boze, is wettelijk zeker niet toegestaan. U en ik weten dat er herders zijn die stiekem, dus in het geniep een wapen hebben gekocht. Een liefst een wapen dat meteen vuurt. Schildersbedrijf Enschede.

Er worden steeds meer maatregelen genomen tegen de wolf

Schildersbedrijf Enschede. Een wapen kopen gaat in België veel gemakkelijker dan in ons kleine land. Een luchtbuks, een machinepistool, een geweer, een revolver, desnoods een kanon. En je weet het een goed kanon is een geladen kanon, als er maar kogels uitkomen, hoe meer hoe liever. En hoe harder hoe liever. Een mooi voorbeeld van de ellende die wolven kunnen veroorzaken kun je heel erg goed zien en lezen in de tekst van het volgende liedje. De Dodenrit van Drs. P. We rijden met de troika door het eindeloze woud. Schildersbedrijf Enschede.

Ook Drs. P. heeft heel veel slechte ervaringen met hongerige wolven

Schildersbedrijf Enschede. Het gezin is met de troika op weg naar Omsk. Zij worden op een gruwelijke manier gevolgd door een grote troep wolven. De kinderen, de drie kinderen vallen één voor één ten prooi aan de hongerige troep wolven. Ook de vrouw en de man worden het slachtoffer van de gretige wolven. Conclusie: het hele gezin is opgegeten door de wolven. Een gruwelijk verhaal, zeer waarschijnlijk niet echt gebeurd, maar het geeft wel het gruwelijke karakter van de wolf aan. Drs. P. is een zanger. Schildersbedrijf Enschede.