Ondernemers blog
Image default
Vakantie

De slimste keus voor uw camper

U bent lekker op onderweg. De vakantiestemming komt er al goed in en u bent halverwege. Halverwege de plaats van bestemming en het begint ergens in midden Duitsland of Frankrijk te regenen. U staat net op de parkeerplaats en rijdt in uw grote camper. U kunt niet helemaal goed zien wat er achter u gebeurt en uw partner moet uitstappen uit veiligheidsoverwegingen . De omkeer manoeuvre is gemaakt en kletsnat komt u partner de camper weer binnen. Op deze manier is de lol er wel af natuurlijk. Het resultaat is flink verkouden op de eerste dagen van de vakantie. Dit is niet echt waarop je gehoopt had.

Dit is een voorbeeld die uw vast wel is heeft mee gemaakt, of iets vergelijkbaars natuurlijk. Het had allemaal voorkomen kunnen worden als u een achteruitrijcamera set had aangeschaft. Dit is een camera die bevestigd wordt achter de camper. Hierbij krijgt u een bijbehorende monitor in de cabine zodat het functioneert als een achteruitrijspiegel. Dit attribuut neemt een heleboel voordelen met zich mee. Niet alleen voorkomt het dat u schade rijdt tijdens het achteruitrijden, het is ook veiliger voor de mensen om u heen. Een camper is namelijk geen klein voertuig. Op het moment dat een fietser zich achter u bevindt en u achteruit rijdt kunnen de gevolgen leven veranderend zijn. Een heleboel verzekeraars zullen deze techniek ook aanmoedigen. De meeste schade wordt gereden tijdens het achteruitrijden en invoegen van de snelweg. Dit vooral bij grote voertuigen waarbij diepte lastig in te schatten is. En laat deze camera deze problemen nou net wegnemen.

Nu is het begrijpelijk dat niet iedereen weet hoe je de bedrading aan moet sluiten en is dit ook voor veel mensen een redelijk groot probleem of een reden om geen camera aan te schaffen. Gelukkig zijn er nu ook een achteruitrijcamera draadloos. Het wordt op deze manier een stuk makkelijker om de camera te installeren en u kunt er dus sneller en zonder ergenissen gebruik van maken.

U rijdt minder schade. Het kost dus minder geld en u bent ook nog is veilig bezig met de medemens in je achterhoofd. Klinkt als alleen maar voordelen.

 

http://www.vanzwitserland.nl