Ondernemers blog
Image default
Woning en Tuin

Passie en vakmanschap

Vroeger op school moesten we altijd de tafels leren, maar in rekenen had ik nooit al te veel interesse. Ik hield meer van buiten zijn, van dingen doen en van de natuur. Maar ja, hoe kon ik daar werk in vinden waar ik van kon leven en waar ik mijn passie van kon maken? Toen ontdekte ik dat ik al die tijd in de rekenles bezig was met de verkeerde soort tafels. Mijn echte passie, daar ben ik later achter gekomen, zijn boomstamtafels, kloostertafels en industriële tafels. Het rekenen komt alleen nog van pas bij het berekenen van de maten van deze eikenhouten tafels, iets dat natuurlijk wel nog steeds handig is.

Het ruwe hout dat door mijn vingers gaat, de knoesten en ringen van de boom die steeds weer anders zijn. Een echt natuurproduct maken waar ik trots op kan zijn en dat mensen met trots in hun huis plaatsen, dat is waar ik mijn leven aan wilde wijden. Echte passie en vakmanschap zijn door jaren doen en uitproberen nog verder verscherpt waardoor de boomstamtafels, kloostertafels en industriële tafels die nu van mijn hand komen tot in perfectie zijn afgewerkt.

Dit zijn de tafels waar ik voor leef en waarmee ik de levens van gezinnen verrijk. Dit is waarvoor ik geboren ben, de beste robuuste eiken tafels maken die er zijn. Een product waar ik achter kan staan, waar iemand aan plaats kan nemen in zijn Beeren ondergoed en zich direct thuis bij voelt. Mijn gevoel, mijn leven, mijn tafels. Bezoek mijn lust en leven op Tafels99.

https://www.tafels99.nl/