Ondernemers blog
Image default
Woning en Tuin

wat doen we bij blankendaal

Tuinbouw: Wij maken vooruitgang voor u!

Blankenberg is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten grondwerk voor zowel de tuinbouw als de weg- en waterbouw. Wij nemen kleine en grote projecten aan, met een breed scala aan machines tot onze beschikking. Als de oplossing niet bestaat, dan creëren wij die! Onze gepassioneerde, vakbekwame medewerkers zetten zich in om voor u vooruitgang te boeken.

Tuinbouw

we hebben een breed aanbod van diensten. Geen project is te groot of te klein voor ons! Als je samenwerkt met Loonbedrijf Blankenberg, kun je gerust zijn in de wetenschap dat je project in deskundige en vertrouwde handen is. We zijn trots op onze klantendienst en op het feit dat we ons altijd flexibel kunnen aanpassen als dat nodig is.

Wisselteelt, wij kunnen voorbereiden voor (nieuwe) percelen

De voorbereiding van nieuwe percelen is belangrijk om je gewassen de beste kans op succes te geven. Dit houdt in dat we de grond moeten bewerken, puin moet verwijderen en de grond moet egaliseren.

 

Zaaien van groentezaden zoals uien, rode bieten, wortelen

We gebruiken een speciale methode die de zaden helpt snel en gelijkmatig te ontkiemen. Eerst bevochtigen we de grond in onze zaaibedden voor. Dan zaaien we de zaden met de hand, en zorgen daarbij voor een gelijkmatige tussenruimte. Als de zaden eenmaal op hun plaats liggen, bedekken we ze met een dun laagje grond. Tenslotte besproeien we het bed grondig. Het resultaat is dat onze klanten kunnen genieten van gezonde, overvloedige oogsten van hun favoriete groenten.

 

Planten van onder andere kool, sjalotten, plantuien, aardappelen

Loonbedrijf Blankendaal biedt een scala van diensten voor de landbouwsector, waaronder het planten van gewassen. Het bedrijf heeft een schat aan ervaring op dit gebied, en kan een verscheidenheid aan gewassen planten, zoals kool, sjalotten, plantuien, en aardappelen planten. Het bedrijf gebruikt de nieuwste apparatuur en technieken om te verzekeren dat de gewassen correct en gelijkmatig geplant worden, en dat ze de beste kans hebben om te bloeien.

 

Loof klappen en lichten van uien en sjalotten

Wij hebben een reputatie opgebouwd als een van de beste in de sector. Loonbedrijf Blankendaal gebruikt voor het klappen en rooien van uien en sjalotten een speciale methode die minder kneuzingen en beschadigingen aan het gewas oplevert. Daardoor kan het gewas langer zijn kwaliteit en smaak behouden.

Loonbedrijf Blankendaal is de perfecte keuze voor al uw behoeften op het gebied van graaf- en grondverzet.