Ondernemers blog
Image default
Woning en Tuin

Bijzondere trouwlocatie Ermelo

De grote dag is bijna daar, er gaat een huwelijk plaatsvinden. De keuze voor elkaar is in liefde gemaakt, nu is er nog een waslijst aan praktische zaken die geregeld moeten worden. Van bruidskleding tot welke (verre) ooms en tantes een uitnodiging krijgen, overal moet worden over nagedacht. Daar kunnen we je helaas niet mee helpen, maar stress over het kiezen van een locatie is niet nodig! wij hebben de perfecte plek voor jullie bruiloft gevonden!

 

 

Een unieke locatie

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie voor het trouwfeest? Een plek met ruimte voor al jullie wensen? Dan is de boerderij Hoeve Kindergoed in Ermelo een absolute aanrader. Hier geniet je volop van het groene en rustige karakter van de omgeving. Ook bieden zij stellen veel vrijheid in het samenstellen van de wensen. Om het feest goed betaalbaar te houden, is het mogelijk om voordelig een overnachting in de accommodatie te boeken. U wordt ook graag geholpen met de keuze voor een menu, tenzij u zelf de catering wilt regelen.

 

Er wordt meegedacht om een speciale dag te creëeren en deze van een prachtige glans te voorzien. Met een feest op deze bijzondere trouwlocatie in Ermelo begint jullie leven als getrouwd stel al vast fantastisch!