Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

De voordelen van tweedehands bureaustoelen

Voor alle soorten tweedehands bureaustoelen ben je bij Mauron aan het juiste adres. Of je nu iets zoekt voor op kantoor of thuis of op zoek bent naar een bepaald materiaal, het assortiment is groot. In verschillende prijsklasse, modellen, kleuren, er zit altijd iets bij. Maar ook versleten bureaustoelen kunnen zij voorzien van nieuwe stoffering als dit beter bij je past. 

Refurbished bureaustoelen zijn ergonomisch geschikt voor op kantoor. Ook hierin zijn er vele mogelijkheden. Zij werken met bekende merken zoals Ahrend, Rohde & Grahl, Haworth en Herman Miller. Tevens is er 5 jaar garantie op herstofferen van hun bureaustoelen. Kwaliteit staat hoog bij hen in het vaandel. 

 

Snel leverbaar

De meeste modellen zijn op voorraad, dus snel leverbaar. Wat nog een voordeel is van tweedehands bureaustoelen is dat ze niet alleen kwalitatief prima zijn maar ook nog eens betaalbaar en duurzaam en circulair, wat in deze tijd goed past. 

Mocht je na een bezoek van de site nog vragen hebben, zij adviseren hun klanten graag en zoeken ze samen naar de juiste oplossing. Een bezoek brengen aan de showroom is zeker de moeite waard, het beste is hiervoor een afspraak te maken zodat zij voldoende tijd voor je vrij kunnen maken om zo tot een juiste beslissing te komen.

Op deze manier kun je nog jaren genieten van tweedehands bureaustoelen of een refurbished bureaustoel.