Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

Jouw gedrag heeft direct effect op de ander

Wist jij dat de Roos van Leary een communicatiemodel is dat ontwikkeld is door Timothy Leary? Doordat er onderzoek is gedaan naar de werking van het gedrag, zijn er hier trainingen op bedacht. Het kan natuurlijk zo zijn dat iemand een bepaald gedrag heeft. Dit kan ervoor zorgen dat andere mensen hetzelfde gedrag gaan creëren. Het roos van Leary model geeft jou inzicht in hoe je het gedrag van anderen kunt beïnvloeden. Hierdoor kom je niet meer voor zo’n vervelende situatie te staan.

 

Wanneer zou je het toe kunnen passen?

Wil jij de Roos van Leary toepassen? Dan is het als eerste belangrijk om een aantal stappen van de theorie beter te leren begrijpen. Hiervoor heeft dit bedrijf een online introductiecursus ontwikkeld. Hierin wordt je stap voor stap door het aantal modules meegenomen en kom je erachter hoe het werkt.

Er bestaan veel methodes die kunnen helpen bij je ontwikkeling. Wil je een gedragstest? Hier wordt onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten gedrag van een mens. Door de verschillende technieken en testen kun je ze lang met elkaar houden, om zo je persoonlijke ontwikkeling meer diepgang te geven! Samen zorgen deze methodes voor een mooie basis voor je zelfontwikkeling.

Ben jij benieuwd hoe jij je persoonlijk kunt ontwikkelen? Dan kun je een test aanvragen. Hier leer je zelf natuurlijk alleen maar van. Met de resultaten van de test kan een betere voorspelling gemaakt worden van het interpersoonlijk gedrag. Zo kom je er bijvoorbeeld achter welk effect jouw gedrag heeft op anderen.