Ondernemers blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kwaliteitseisen in veel industrieën steeds verder aangescherpt

De kwaliteitseisen van veel industrieën worden strenger, dit noemen we ook wel controlled Environment. Dit zorgt ervoor dat er strengere milieu-eisen worden gesteld aan o.a de productie. De vraag om dit in een gecontroleerde omgeving en manier te laten gebeuren, neemt ieder jaar toe. Openbare ruimtes en gebouwen vragen om een ​​zeer schone werkomgeving, ontworpen om vervuiling door het productieproces, de procesomgeving en onderzoek rondom het proces te beperken en waar mogelijk te limiteren.

Ontwerp en implementatie

Technische dienstverlener Kuijpers is een betrouwbare partner voor het realiseren van gecontroleerde omgevingsprojecten. Zij bieden hnu klanten een professioneel team van experts die worden ingezet bij het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van technisch complexe projecten. Klanten worden niet belast. Aangezien Kuijpers over de nodige totaalkennis beschikt binnen haar bedrijf, streven zij altijd naar de meest effectieve oplossing. Zij hebben ruime ervaring in het realiseren van operatiekamers en laboratoria.

Algemene werkwijze

Een goede communicatie en samenwerking met de bouwpartij zijn essentieel voor het slagen van het project. Vele disciplines en beroepen komen samen en Kuijpers vereenvoudigt al deze kennis door een holistische werkwijze en zorgt ervoor dat de doorloop van het proces blijft zoals gepland. Het resultaat is om klanten te voorzien van duurzame en kwalitatieve oplossingen.

PP4CE

Professional Partners for Cleanrooms ‘PP4CE’ is een strategische alliantie tussen verschillende bedrijven in de (internationale) cleanroommarkt. PP4CE is ontstaan ​​uit het idee voor klanten om hun vertrouwen te stellen in een betrouwbare partner in het gehele cleanroom-bouwproces van ontwerp tot constructie. Elke partner speelt een sleutelrol in het turnkey ontwerp, de bouw, de uitrusting en het onderhoud van cleanrooms. PP4CE kan (productie)processen omzetten in logistieke concepten. Airconditioners willen de meest effectieve en langdurige technische efficiëntie bieden. De verbindingspersoon verbindt zich ertoe met de andere partijen te communiceren.

In onderstaande video vindt u meer info over PP4CE en de partners.

 

https://www.kuijpers.nl/