Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Een javascript vacature

Wanneer je thuis bent in de ICT is javascript een hele bekende term. Misschien ben je zelfs wel op zoek naar een javascript vacature. Javascript is een programmeertaal die vooral wordt gebruikt om een website interactief te maken. Er bestaan daarbij twee varianten. Je hebt de client-side variant en de server-side variant. Javascript wordt voornamelijk gebruikt voor de frontend development en Java zelf voor de backend. Als je op zoek bent naar een javascript vacature dan wist je deze informatie vast al.

 

Eigenschappen

Ben je op zoek naar een javascript vacature dan moeten de eigenschappen van javascript geen geheimen meer hebben voor jou. Een belangrijke eigenschap van javascript is dan ook het functioneel programmeren. De informatieverwerking is namelijk verwerkt in de vorm van functies. Deze functies zijn altijd first-class. Een andere belangrijke eigenschap is de reguliere expressie. Dit is een manier om de patronen te herkennen waarmee tekst kan worden herkend. Een voorbeeld van deze eigenschap zijn de jokertekens zoals een vraagteken of een sterretje. Nog een bekende eigenschap is de associatieve arrays. In javascript kunnen de arrays voorzien worden van een sleutel waardoor ze een relevante naam krijgen. Denk je dat je al deze eigenschappen beheerst? Dan ben je goed op weg om te reageren op die vacature.

 

De baan

Maar wat doe je precies als javascript developer? Dat kan van alles zijn. Je kan ontwikkelen en implementeren van javascript applicaties doen, maar ook het onderhouden van teksten en het verbeteren van de bestaande applicaties behoort tot je taken. In de organisatie word je ook nog wel eens als probleemoplosser gezien. Is er een probleem met de applicatie? Dan ben jij de eerste die geroepen wordt.

 

Solliciteren

Solliciteren kun je gewoon doen op Google, maar je kan het ook gericht doen via een platform. Dit platform helpt je dan de perfecte match te vinden. Zo een platform is bijvoorbeeld ICT vacatures. Maak een profiel aan en vul je voorkeuren in en het platform gaat op zoek. Veel succes!

https://www.ictvacatures.me/javascript-vacature/