Ondernemers blog
Image default
Bedrijven

Uren schrijven en regristeren voor web developers

We nemen vandaag een kijkje bij het team dat uren schrijven en regristeren met Keeping mogelijk maakt. Het team zit  gevestigd in Enschede en Amsterdam. Het team bestaat uit meer dan tien programmeurs en designers die dagelijks werkzaamheden verrichten voor onder andere de website, de iOS app en de Android app van Keeping. Het is belangrijk dat ze hun uren schrijven en bijhouden.

 

Uren schrijven met Keeping bij Label305

Label305 werkt als IT-dienstverlener aan meerdere projecten en aspecten tegelijkertijd, daarom is het belangrijk om de uren schrijven van alle projecten en taken goed bij te houden. Het is dan ook makkelijk om in één oogopslag te zien hoe lang je hebt gewerkt aan elk project of onderdeel van het project. Gelukkig is dat door het gebruik van Keeping enorm vereenvoudigd met de projecten- en takenfuncties die ingebouwd zijn. Elke website of applicatie heeft krachtdradig onderdelen waar continu aan gesleuteld wordt.

 

Kijk terug in je uren

Via Keeping kijk je gemakkelijk naar de geschiedenis van je eigen tijdsregistratie of naar die van je werknemers. Aan het einde van elke dag of project is het voor ons team handig om even terug te kijken naar de onderdelen waaraan gewerkt is. Het is mogelijk om de geschiedenis te sorteren, bijvoorbeeld per dag, per maand of per project en per taak. Heel erg handig!

Dit is ook handig omdat er een wettelijk bewaarplicht geldt op veel administratieve documenten. De overheid eist namelijk van ondernemers dat dergelijke data in sommige gevallen minstens zeven tot tien jaar lang bewaard blijft. Bekijk ook dit blogbericht over het verlagen van je kosten met de WBSO.

 

Uren bijhouden voor jouw bedrijf?

Het uren schrijven kan op veel verschillende manieren, maar met Keeping is het mooi, makkelijk en overzichtelijk! Niet alleen handig voor ontwikkalaars maar ook voor collega designers. Urenregistratie via Keeping is gratis tijdens de bèta, dus registreer nu gratis je account!

https://ondernemendwijs.nl

Gerelateerde artikelen

Het bedrukken van koffiebekers

5 maatregelen voor een betere scheiding van bedrijfsafval

Het salaris en omstandigheden