Ondernemers blog
Image default
Electronica en Computers

Android tablet Realwear HMT-1 review

Benieuwd naar een objectieve Realwear HMT-1 review? Lees dan snel verder! Deze draagbare computer functioneert als een Android tablet en is speciaal ontworpen om hands-free te gebruiken. De Realwear HMT-1 draag je op je hoofd en is ook geschikt om aan een veiligheidshelm vast te klikken. Bij het ontwerp van deze smartglass is in de eerste plaats gedacht aan de industriële sector waarbij apparatuur zowel gebruiksvriendelijk als robuust in elkaar zit. In vrijwel elke Realwear HMT-1 review zul je lezen dat alles draait om functionaliteit en dat zie je terug aan het geraffineerde ontwerp. Aan de voorkant bevindt zich het scherm en de camera. Je kunt het scherm eenvoudig verstellen zodat het scherm zich niet recht in je blikveld bevindt. Op deze manier behoud je een scherpe focus op je omgeving en kun je je blik afwisselen tussen je scherm en datgene waar je mee bezig bent. 

 

Realwear HMT-1 review: de camera 

De full HD camera geeft uitstekende videokwaliteit en het is mogelijk om haarscherpe foto’s te nemen met maar liefst 16 megapixels. Het scherm is klein en dat heeft voor- en nadelen. Het grootste voordeel is dat het scherm weinig ruimte inneemt en dat het toestel niet zwaar is. Het totale gewicht van het toestel is maar 380 gram. Deze Realwear HMT-1 review besteedt dan ook graag aandacht aan dit aspect, want dat is echt heel erg licht! Een klein nadeel is dat het lastig is om details te zien op dit compacte scherm en het kan even duren voordat je eraan gewend bent. Dit betekent dat degene die jouw beeld ontvangt meer details kan zien dan wat jij kunt ontvangen. Als een expert met jou meekijkt kan deze persoon jou duidelijke instructies geven. 

 

De Realwear HMT-1 kan tegen een stootje

Deze handsfree Android tablet is heel stevig en is gemaakt om te functioneren in extreme omstandigheden. Dit staaltje techniek is opgewassen tegen stof en blijft werken zodra het in aanraking komt met vocht. Naast resistentie tegen stof en water kan de Realwear HMT-1 letterlijk tegen een stootje want je kunt hem van 2 meter hoogte laten vallen. De interface is gemakkelijk te bedienen. Aan de kant van je scherm zit de aan- en uitknop. Voor de rest bedien je dit apparaat door middel van stemcommando’s. In de bijgeleverde gids staat wat de standaardcommando’s zijn. Dit is ideaal, want jij hebt je handen vrij tijdens het bedienen van deze tablet. Jij kunt dus doorgaan met je werk terwijl je de informatie opvraagt die je nodig hebt. Als je vieze handen hebt hoef je dus niet langer een tablet of telefoon te bedienen. Het is overigens niet mogelijk om de Realwear HMT-1 met je ogen te bedienen. In het geval je de commando’s niet meer weet zeg je ‘show help’ en dan krijg je de commando’s te zien. Je kunt ook een andere Realwear HMT-1 review opzoeken om er achter te komen hoe je dat doet.

 

6 uur lang non-stop assistentie 

De oplaadbare batterij gaat ongeveer 6 uur mee. Je kunt de Realwear HMT-1 dus 6 uur achter elkaar gebruiken. Het voordeel is dat je de 3250 mAh batterij eenvoudig kunt vervangen zodat je er nog eens 6 uur tegenaan kunt. Dit maakt de Realwear HMT-1 de perfecte hulp voor iedere industrie. Hopelijk heb je iets gehad aan deze Realwear HMT-1 review, en besluit je het toestel aan te schaffen!

 

Op zoek naar professionele VR apparatuur? Dat kan je vinden bij VR Expert!  

 

Gerelateerde artikelen

Waar op letten bij het selecteren van een IT-leverancier?

Ipad reparatie Enschede

iPad reparatie Haarlem