Ondernemers blog
Image default
Woning en Tuin

De beste weg naar de mooiste houten vloeren

Houten vloeren zijn er in alle soorten en maten. Van lamelparket tot eiken vloeren en van laminaat tot parketvloer. Er is altijd wel een houten vloer die aan al uw wensen voldoet. Zo houdt u misschien wel van wat luxe en iemand anders van wat meer standaard. Gelukkig biedt Bax Houthandel een breed assortiment met houten vloeren aan. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een goede houten vloer voor u bijzit. Wij beseffen dat het kiezen van een houten vloer zeker niet makkelijk is. Daarom weten onze adviseurs precies waar een goede vloer aan moet voldoen, op die manier kunnen wij u helpen om de beste houten vloeren te selecteren en zo een mooiere sfeer in uw huis te krijgen.

De juiste houtsoort bij de houten vloeren

Het eerste belangrijke waar u op moet letten wanneer u zich gaat richten op houten vloeren, is dat u kiest voor de juiste houtsoort. Naast de juiste houtsoort is het natuurlijk ook belangrijk dat u kiest voor de juiste hoeveelheid knoesten. Bij dat laatste zijn er een aantal technische dingen waar u op moet letten, wij helpen u hier graag mee.

Welke houtsoort kiest u?

Ten eerste is het belangrijk dat u een keuze maakt of u gaat voor massief hout, lamel parket of parket delen. Het is natuurlijk erg van belang dat u de houtsoort kiest die u het beste bij uw woning vindt passen. Eventueel kijken onze adviseurs graag met u mee als u verschillende foto’s van uw inrichting meebrengt. Zo zorgen wij ervoor dat u geen spijt krijgt van de aankoop van uw vloer en met een gerust hart deze aankoop doet.

Van luxe tot budget

Ten tweede is het handig om te kijken naar de mate van luxe die u wenst. Bent u op zoek naar een vloer met vloerverwarming of juist niet? En wat is uw budget? Door het stellen van deze vragen, helpt u uzelf om uiteindelijk bij de juiste houten vloer uit te komen. Onze adviseurs adviseren u graag over alle verschillende vloeren aan de hand van uw wensen.

Showroom in Barneveld

Wij hopen u graag als nieuwe klant van Bax Houthandel binnenkort te mogen ontmoeten. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag. Ook is het mogelijk om eens alle vloeren in het echt te bekijken, kom hiervoor langs in onze showroom in Barneveld!