Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

Een katoenen tas duurzaam bedrukken

Tegenwoordig zijn wij allemaal bezig om rekening te houden met de natuur. Daar hoort duurzaamheid zeker bij. Ook bij Groenewas duurzame textielfabriek doen zij er alles aan om zo duurzaam mogelijk te werken. Zo hebben zijn er al zonnepanelen geplaatst en bekijken zij regelmatig waar nog meer op bespaard kan worden. Bij dit bedrijf kan een katoenen tas duurzaam bedrukt worden. Erg leuk om aan een klant of een medewerker te geven. Vooral met de feestdagen voor de deur bestellen veel ondernemers hier dit soort tassen. Deze kunnen bedrukt worden met de naam of logo van een eigen bedrijf. Erg leuk om te geven en zeker nog leuker om te krijgen. 

 

Verschillende soorten tassen te bestellen

Leuke katoenen tas duurzaam gedrukt en deze als geschenk geven aan een klant of medewerker. Veel bedrijven hebben inmiddels de weg naar Groenewas gevonden. Een bedrukte tas kan goed functioneren als een promotiemiddel. Vooral op een beurs zullen dit soort modellen het zeker goed doen. Veel mensen maken reclame met deze bedrukte tassen. Zij lopen op een beurs, of doen hiermee een boodschap. Het logo of de tekst die op deze tassen gezet kan worden zal zeker door meerdere personen gelezen worden. 

Groenewas kan op verschillende manieren een katoenen tas bedrukken. Het is hier zelfs mogelijk om een mooie foto op een tas te zetten. Bekijk hier online de website en lees welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met dit bedrijf. De medewerkers geven het juiste advies en informatie.