Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

Een unieke activiteit voor een groepsuitje

Als je een personeelsuitje of uitje met de vriendengroep moet organiseren, kan het lastig zijn om een activiteit te bedenken die iedereen leuk vindt. Bovendien wil je waarschijnlijk iets heel anders doen dan de activiteiten die doorgaans worden gedaan. Op deze manier kan iedereen iets nieuws leren of uitproberen en blijven de activiteiten verfrissend. Er zijn allerlei activiteiten die leuk zijn om met een groep te doen. Misschien heb je al eens gedacht aan een muzikale activiteit. Men denkt hierbij al snel aan zingen, maar niet iedereen voelt zich hier even comfortabel bij. Daarom zou je ook een activiteit met instrumenten kunnen doen. Een instrument leren is namelijk iets dat iedereen kan! Een leuke activiteit om met een groep te doen, is bijvoorbeeld een djembe workshop.  

Wat is een djembe workshop? 

Het fijne aan een workshop waarin je een instrument leert bespelen, is dat iedereen op hetzelfde niveau begint (tenzij mensen natuurlijk al djembe kunnen spelen). Hierdoor zal iedereen het idee hebben dat ze op hetzelfde niveau zitten en dus echt samen kunnen leren spelen. Djembe is een instrument dat iedereen kan leren bespelen, zowel voor jong als oud. Wat een djembe workshop zo uniek maakt, is dat je toewerkt naar een ritme dat je met de hele groep kunt volgen. Je werkt dus als het ware samen, in plaats van dat iedereen meer individueel speelt.  

Het fijne aan deze workshop is dat het op elke gewenste locatie gehouden kan worden. Je kunt met de groep de locatie komen bezoeken, maar je kunt de cursisten ook naar jouw locatie laten komen. 

https://dununba.nl/workshops/djembeworkshop/