Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

Online administratie bijhouden

Als je een bedrijf hebt zijn er veel zaken die je moet regelen naast het verkopen van diensten of producten. Enkele dingen die erg belangrijk zijn is bijvoorbeeld offertes en facturen naar de klant te versturen en ervoor te zorgen dat betalingen goed verlopen. De klant moet weten wat er van hen verwacht worden. Dit kan veel tijd in beslag nemen en het is vaak geen leuk klusje om te doen. In dit geval zou je bijvoorbeeld bij Kleisteen terecht kunnen.

Online boekhouding

Bij Kleisteen kun je namelijk voor online boekhouding terecht. Zij bieden onder andere diverse boekhoudpakketten aan. Hier kun je de administratie ook online bijhouden. Zo kun je al terecht bij Kleisteen voor een boekhoudpakket. Hier kun je snel facturen maken en Btw-aangifte doen. Alles wat je doet wordt in de Cloud opgeslagen en dat ook nog voor een lage prijs. Ben jij een starter? Dan ben je nog goedkoper uit want starters krijgen namelijk nog 50% korting gedurende het eerste jaar.

Er zijn meerdere pakketten beschikbaar, zo is er naast het starters pakket ook nog een premium pakket. In dit pakket kan je ook nog uren factureren en abonnementen invoeren. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan moet je zeker de website bekijken en contact opnemen. Wees administratie de baas aan de hand van de boekhoudpakketten van Kleisteen. Begin daarom vandaag nog en wacht niet langer.
Wil jij overigens graag hebben dat er een specialist op periodieke wijze langskomt om de boekhouding te verrichten? Wacht dan niet langer en maak gebruik van de diensten bij Kleinsteen.nl. Zij denken maar al te graag met je mee en zoeken naar de juiste oplossing om jouw boekhouding continu in orde te houden. Daarnaast bevatten zij over meer dan voldoende kennis en ervaring op dit gebied om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wil jij graag meer te weten komen over de handige werkwijze voor jouw onderneming? Schakel dan gerust de hulp in van Kleinsteen!