Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

Wat is commercieel vastgoed

Veel huizen worden gekocht en in gebruik genomen door de koper. Echter worden er ook huizen gekocht door vastgoedmakelaars. Deze huizen worden dan verhuurd, dat noemen ze commercieel vastgoed. Omdat op deze manier huizen verhuren flink wat geld kan opleveren, zijn er diverse bedrijven die naast hun eigen panden ook gebruik maken van dit soort inkomsten. Zij kopen als het ware diverse panden op om deze te verhuren aan derden.  

Taxatie Netwerk .nl is het bedrijf die hiermee kan helpen. Zij zijn het aanspreekpunt wanneer er een taxatie plaats moet vinden. Het maakt niet uit waar en om welke panden het gaat. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgt gaat worden. 

 

Vastgoed laten taxeren

Taxatie Netwerk .nl is het bedrijf die zich alleen richt op het taxeren van commercieel vastgoed. Bedrijven zoals winkelpanden, kantoren en bedrijfspanden vallen hieronder. Het is mogelijk om hier meer over te weten te komen. Door het online aanvragen van een offerte, voor één of meerdere taxaties. De locatie maakt niet uit, omdat er meer dan 100 taxateurs samenwerken. Zodra een aanvraag wordt gedaan, wordt er bekeken welke taxateur in de omgeving werkzaam is. Doordat deze aan strenge normen en waarden moeten voldoen. Maakt het niet uit welke taxateur de opdracht op zich neemt. Voordeel is wel dat er altijd maar één vast aanspreekpunt is. Dat maakt een gesprek een stuk makkelijker en hoeft niet steeds hetzelfde worden verteld. Het is mogelijk om minimaal twee offertes of meer uit de betreffende regio te bestellen.