Ondernemers blog
Image default
Woning en Tuin

Gratis waardebepaling Groningen

Bij Verkoopmakelaars Groningen kunt u een gratis waardebepaling van uw woning aanvragen. Binnen 48 uur ontvangt u een eerlijke en realistische vraagprijs van ons. Deze vraagprijs wordt berekend aan de hand van kadastergegevens, gelijkwaardige te koop staande woningen, rapportage Calcasa en rapportage NBWO. 

Verkoopmakelaars Groningen is dé No Cure, No Pay verkoopmakelaar van Groningen. Doordat de kans op verkoop in de eerste drie maanden het hoogst is, zorgen wij voor optimale online exposure in deze periode. Dit doen wij door plaatsing op oa Funda, professionele foto’s en een goede verkooptekst. Daarnaast bieden wij een pakket aan van Houseboost, online marketingspecialist voor woningen. Zij zorgen voor een plaatsing bovenaan diverse woningwebsites, een Google advertentiecampagne en een professionele verkooptekst. Dit pakket is gratis voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen!

Wacht niet langer: vraag uw gratis waardebepaling aan en verkoop uw huis via Verkoopmakelaars Groningen! Meld uw woning vandaag nog aan!

http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl/gratis-waardebepaling-woning/