Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

Dé videocursus voor startende ondernemers!

Dé videocursus voor startende ondernemers!

Ben jij net begonnen met ondernemen en heb je nog veel vragen? Kan je wel wat hulp gebruiken bij bepaalde belangrijke stappen, zoals het schrijven van een bedrijfsplan? Het is heel belangrijk om een sterke basis te leggen wanneer je gaat ondernemen. Dat is dan ook de reden dat Ingo van Driel een videocursus voor startende ondernemers ontwikkeld heeft. Zijn missie is om jou als ondernemer aan een vliegende start te helpen met je bedrijf. 

Wie is Ingo van Driel?

Ingo van Driel is een ervaren ondernemer en tevens business coach en investeerder. Hij heeft zijn kennis en ervaring gebundeld om een waardevolle videocursus te ontwikkelen. Als ondernemer weet hij precies waar starters tegenaan lopen en wat struikelblokken voor hen zijn. In deze videocursus wordt daarom alles besproken wat te maken heeft met de start van een eigen bedrijf.  

Je moet niet alleen nadenken over je product of dienst, maar ook over hoe je dit in de markt zet. Het begint allemaal met een goed plan en van daaruit kun je stappen maken. Om jou te helpen zo’n plan op te stellen, deelt Ingo onder andere een handige template in de cursus. Daarmee kun je direct zelf aan de slag. 

Wat leer je in de Oog Voor Ondernemers videocursus? 

Deze cursus bestaat uit 13 video’s die jou helpen om te starten met je eigen bedrijf. Elke video duurt zo’n 10 tot 20 minuten en helpt je stap voor stap met het opstellen van een businessplan. Ook krijg je toegang tot allerlei webinars die Oog voor Ondernemers organiseert. Verder kun je regelmatig bonusvideo’s verwachten, waaronder een interview met juriste Malou Akkerman.  

De onderdelen die aan bod komen 

  • Wat er komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf; 
  • Wat je allemaal moet regelen en hoe je dat precies doet; 
  • Wat er allemaal in een sterk businessplan moet staan en hoe je deze maakt; 
  • Welke juridische zaken er geregeld moeten worden bij de start van een eigen bedrijf. 

Als beginnende ondernemer komt er ontzettend veel op je af. Je hebt dan geen zin of tijd om uren met een cursus bezig te zijn. De videocursus van Oog voor Ondernemers is een ware kickstart. In slechts 1,5 uur loop je door de modules heen en creëer je een fundamentele basis voor jouw business. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Veel belangrijker dan dat certificaat, is natuurlijk de kennis die je na afloop hebt opgedaan en waarmee je direct aan de slag kunt. Dat is immers waarvoor je deze videocursus aanschaft!  

Vragen? Stel ze aan Ingo! 

Heb je tijdens het volgen van de videocursus vragen of loop je ergens tegenaan? Schroom niet om contact met Ingo op te nemen. Hij helpt jou heel graag op weg naar een succesvolle toekomst in het ondernemerschap. Ben jij er klaar voor? 

Gerelateerde artikelen

GPS-trackers bieden uitkomst

Outplacement Amsterdam

Tips voor het uitbreiden van je business