Ondernemers blog
Image default
Zakelijk

Glaszetter Ridderkerk vinden? 3 tips

 

Heeft u een goede glaszetter Ridderkerk nodig voor uw woning of bedrijf? Dan is het slim om een bedrijf in te schakelen die u hierbij snel kan helpen. Maar hoe vindt u het beste bedrijf en hoe bent u ervan verzekerd dat u er altijd van op aan kunt dat u goede service krijgt? Hier leest u drie handige tips voor het vinden van de beste glaszetter Ridderkerk. 

 

1: Kies een ervaren bedrijf

Het is in de eerste plaats belangrijk om een ervaren bedrijf in te schakelen. Van der Have glas heeft meer dan 25 jaar ervaring en weet daardoor precies wat belangrijk is. Met ervaring in alle glaswerken is Glashandel Van der Have een allround bedrijf. Wilt u brandwerend glas laten plaatsen of heeft u snel een vervangend glas nodig voor uw woning of kantoor in Ridderkerk? Dan isGlas de juiste partij. We helpen u graag met het regelen van het beste glaswerk. U kunt bij ons terecht voor de beste service en daarnaast geven we ook graag advies over het maken van de beste keuzes. 

 

2: Ontdek van tevoren de garanties

Voordat u een bedrijf inschakelt voor glaswerken is het altijd belangrijk om te kijken naar de garanties die worden geboden. Goede bedrijven hebben een duidelijke garantie en zijn hier ook transparant in naar de klanten. Op deze manier weet u van tevoren waar u aan toe bent en kunt u hier altijd van op aan. Wat zijn de garanties van Glaszetter van der Have?

  • Verzekerd van perfecte afwerking: u heeft minimaal 10 jaar fabrieksgarantie op de glaswerken;

  • Inmeetgarantie: maakt u gebruik van de meetservice? Dan zijn eventuele meetfouten onze verantwoordelijkheid;

  • Vakkundige montage: met meer dan 25 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat de montage op correcte wijze gebeurt. 

 

3: Maak duidelijke afspraken

Bij het inschakelen van een goede glaszetter Ridderkerk is het van belang om van tevoren duidelijke afspraken te maken. Het kan zelfs aan te raden zijn om deze schriftelijk vast te leggen. Op deze manier heeft u meer duidelijkheid en zekerheid. Bij Glashandel van der Have maken we graag een goede afspraak met u. Zo kunnen we niet alleen goede service bieden, maar ook zekerheid. U kunt altijd gemakkelijk en snel contact met ons opnemen; telefonisch en via mail. Het is daarnaast ook mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen, zodat we u een prijsvoorstel kunnen opsturen. 

 

Gerelateerde artikelen

Beroepen uitgelicht: Alles wat je moet weten over bewindvoering

5 tips voor een ijzersterk huisstijl ontwerp

Een merk registreren, hoe moet je dat doen?