E-learning software voor het onderwijs

Standaard

BETREED HET NIEUWE TIJDPERK VAN LEREN MEN E-LEARNING SOFTWARE

Industrie-experts noemen kostenreductie, universele beschikbaarheid, grotere flexibiliteit en verbeterde informatieopslag als een van de belangrijkste redenen waarom organisaties in toenemende mate de voorkeur geven aan eLearning boven de conventionele lesmethoden. APPelit is al jaren bezig met het bouwen en aanpassen van eLearning-oplossingen en heeft meerdere edtech-projecten opgeleverd aan bedrijven, onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en startups over de hele wereld.

HOE WE KUNNEN HELPEN

Onderwijssector
Een programma of cursus blijft nuttig zolang ze relevant en toegankelijk zijn voor leerlingen. APPelit helpt vooruitstrevende docenten om altijd op de hoogte te blijven en de nieuwste edtech toe te passen om het onderwijsproces te stimuleren en tegelijkertijd te voldoen aan het beleid en de vereisten van de instelling.

  • Turnkey Learning Management Systems (LMS) en digitale leerplatformen (DLP)
  • Integratie van krachtige hulpmiddelen zoals educatieve apps voor inschrijving, planning, cursusopbouw, delen van bestanden en media, samenwerking in de klas, verantwoording en meer
  • Aanpassing en verbetering van een bestaand LMS

Bedrijfssector
In de bedrijfsomgeving vormen de schaal en het bereik van werknemersgroepen die behoefte hebben aan voortdurende training en certificering serieuze uitdagingen voor eLearning-strategen. APPelit levert veilige, ondernemingswaardige kennisportalen waarmee werkgevers het personeel aan boord kunnen stroomlijnen en hun personeel gemotiveerd houden. Volledige naleving van industriestandaarden White label edtech-oplossingen als een extra manier om inkomsten te genereren Veelzijdige software voor het leren van taakbeheer, planning en voortgangsregistratie

Non-profit sector
Strenge verantwoording, hoog personeelsverloop, straffende deadlines – dit zijn slechts enkele van de problemen die non-profitorganisaties dagelijks moeten aanpakken. APPelit werkt samen met u om innovatieve eLearning-oplossingen te implementeren die constante training voor werknemers mogelijk maken, de betrokkenheid van vrijwilligers vergroten en de totale opleidingskosten verlagen.

  • Gebruikersvriendelijke, elegante interface die toegankelijk is voor professionals, donoren en vrijwilligers
  • Mobiele leeroplossingen voor meer flexibiliteit en bereik
  • Gedetailleerde analyse en rapportage voor eenvoudig volgen van voortgang en leerefficiëntie

DEEL UW VISIE MET NIEUWE E-LEARNING SOFTWARE TECHNOLOGIEËN

Wij zijn er om u te helpen het beste uit de onderwijstechnologie te halen. Neem contact op met een van onze edtech-expert om de optimale eLearning-routekaart te bespreken op basis van de behoeften en doelstellingen van uw organisatie. Laat uw oplossing opvallen. Om echt waarde te leveren aan gebruikers, moet uw edtech-product hun kunnen aanspreken en uitdagen. Ons team is gebaseerd op diepgaande expertise op complementaire gebieden en heeft een unieke positie om u te helpen uw eLearning-oplossing te verrijken met inventieve functionaliteit en de gehele leerervaring te transformeren.

VR / AR
Integreer de nieuwste VR- of AR-technologie in uw studiecurriculum om betrokkenheid en snellere leerresultaten te bevorderen. Het oefenen van precisievaardigheden, het navigeren door gevaarlijke werkomstandigheden, het verkennen van afgelegen of ontoegankelijke locaties – de nieuwe technologie biedt grenzeloze mogelijkheden om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop gebruikers kennis opnemen en behouden.

Video
Video is een geweldige tool om complexe ideeën bondig en een integreerbaar onderdeel van elke moderne eLearning-cursus over te brengen. De video-technologiedeskundigen van APPelit kunnen u adviseren over de beste strategie voor videostrategie, een ultramoderne mediaspeler bouwen en een failproof-infrastructuur ontwerpen voor uw online videotheek.

Realtime communicatie (RTC)
Zorg ervoor dat uw eLearning-oplossing leerlingen en docenten in staat stelt om op een zinvolle manier samen te werken, hetzij via videoconferenties, interactieve presentaties, scherm- en whiteboarduitwisseling, of bestands- en gegevensuitwisseling. Onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat het voor u wordt geïntegreerd.

Mobiliteit
Het vermogen om onderweg te leren is absoluut cruciaal voor de populariteit van uw oplossing. Sta gebruikers toe hun leeractiviteiten zelf los te koppelen en vorm te geven – zij zullen je er dankbaar voor zijn. De mobiele ontwikkelaars van APPelit zijn altijd beschikbaar om de reis van een leerling via uw LMS of DLP voor elk gewenst platform en scherm te optimaliseren.

LATEN WE HET OVER ZAKEN HEBBEN

Ben je het beu om een ​​one-size-fits-all aanpak te hanteren om management te leren waardoor je pijnpunten niet worden aangepakt? Aarzel niet om contact op te nemen met ons edtech-team, die een oplossing op maat voor u bedenken.

https://www.appelit.com