Ondernemers blog
Image default
Zakelijke dienstverlening

OR Training voor een effectief bestuur

 

Een ondernemingsraad, ook wel bekend onder de afkorting OR, is de raad van werknemers binnen een bedrijf of andere organisatie. Deze groep werknemers representeert het personeel in vergaderingen en vaak bij bepaalde besluitvormingsprocessen. Het aanbieden van een OR training kan zorgen voor betere en effectievere communicatie en soepelere samenwerking tussen een ondernemingsraad en de rest van het bestuur. Er zijn veel verschillende cursussen en trainingen die OR-leden nieuwe vaardigheden leren en nieuwe inzichten verschaffen. Het is belangrijk voor de bedrijfsdynamiek dat een OR een serieus en gewaardeerd onderdeel van het bedrijf is. Kies daarom voor een OR training voor een effectieve en professionele OR.

 

OR training op maat

Leden van een ondernemingsraad hebben veel verschillende competenties nodig. Er zijn daarom veel verschillende cursussen die men kan volgen om in verschillende onderdelen van de werkzaamheden beter te worden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

–          Communicatie met de achterban

–          Timemanagement

–          Effectief vergaderen

–          Inzicht in financiën

Zoals u kan zien is er een breed scala aan opleidingen en OR training mogelijk, door de cursussen op te delen in specifieke onderdelen is er voor een ieder een opleiding op maat beschikbaar. Het is belangrijk om u zelf te ontwikkelen als u in een OR zit en het is voor bestuurders belangrijk om hun ondernemingsraad serieus te nemen.

 

Divers aanbod voor een scherpe prijs

Door een OR Training om maat aan te bieden weet u zeker dat de juiste zaken, waar nog verbetering in te behalen valt, worden behandeld tijdens de cursus. Twijfel daarom niet als u zichzelf wilt verbeteren of uw personeel wilt stimuleren om zichzelf te verbeteren. Kies voor een OR training op maat en bevorder op die manier de interne communicatie en de samenwerking tussen de verschillende delen van het bestuur bij uw bedrijf.

https://www.academy4-or.nl/or-trainingen/